Äntligen en altan

Japp, nu är altanen så gott som klar... eller i alla fall det värsta. Stommen är byggd, taket är på, så nu ska vi bara måla staketet vitt och sen lägga golvet. Det behövs ingen snickare för att fixa det, så det gör vi själva.
Per var här i 3 dagar så det ser helt underbart ut =)

Nu kommer vi till övertalningsfasen att försöka övertala sambon om att vi ska byta ytterdörr nu istället för till nästa sommar... Det skulle bli så fint om vi byter redan nu - och det skulle ge kåken ett sånt lyft....=) *längtar*

Jaja.... De som vill komma och titta på nya altanen är så välkommna så...=)

Ha det så bra allisammans...

Kram kram


Välkommen till min blogg

Jaha, nu har man skaffat sig en blogg - som så många andra.
Vet inte riktigt varför, men det känns som jag vill dela med mig av mitt liv till de jag inte träffar så ofta.

Sitter och lyssnar på Amy McDonald och njuter av ensamheten. Sambon och dottern i solna och självper svärföräldrarna flytta svärfars firma.
Dottern njuter säkert i sulla drag - eftersom hon nästan garanterat påtar i deras trädgård just nu. Henens favvosyssla och har nästan alltid varit det.

Själv sitter jag och letar klinkers till hallen. Det krävs inte många plattor dit - men man ska hitta en som kan vara snytt ihop med väggarna - ljust beiga och nougatbruna. Inte så lätt.... men jag ska nog lyckats.
Imorgon kommer snickar-Per hit och börjar bygga på altanen på framnsidan av huset. Herregud va skönt det ska bli att få den på plats. Har längtat. Huset ser inte riktigt klart ut utan den... alla andra har det, men inte vi...=( Fast så har vi ju bara bott här sen 4 juli.... kanske inte ska stressa för mycekt....haha

Uppdaterar denna blogg i mån av tid.

Ha´re gött allisammans
*krama alla i familjen nere i Småland*
*skickar en slängpuss till Tindra me*

RSS 2.0